To bi mi bas odgovaralo, nisam to video na njihovom sajtu, video sam nesto ali to vazi samo uz smart satic a to ne bih uzimaoftj napisao: 17 Dec 2025, 15:49 na jetelu imas za 300 din deciji paket sa 60 min ka svim mrezama, neograniceno ka jetelu i 2 gb neta. Pritom ne mora da se obavezujes ugovorom.
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Da, mi smo to uzeli uz satić al to je isteklo i sad je ostalo ovako bez ugovora i obaveze. Zovi i pitaj, možda može samo tako da se uzme bez sata.
Pise na sajtu samo uz sat vazi taj paket
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je TapatalkSve ostalo radi bez pretplate godinama.
Može dodatna reč-dve o toj Brave aplikaciji?
Brave je pretraživač. Ja ga koristim godinama na desktopu, ima ugrađen ad bloker za YT.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
I radi yt na zaključanom ekranu.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ja bih u diskusiju dodao i VideoLite aplikaciju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Šta kažete kako je Viber pomerio granice sa svojim reklamama u četu.
Možda je i Viber primer koliko je naš narod spreman da pristane živeti u distopiji. Nadam se da će ljudi odustati bar od ovog đubreta.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Možda je i Viber primer koliko je naš narod spreman da pristane živeti u distopiji. Nadam se da će ljudi odustati bar od ovog đubreta.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Samo da rata ne bude .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Premium YT. Ne samo da je svetlosnim godinama iznad svih ti polu resenja vec i neka crkavica pretplate ode i kreatoru, pogtovu manjih kanala. Ne razumem da neko ima problem da plati YT a nema problem da plati kablovsku. U 99% vremena ne gledas nista a neke kanale ni lud ne bi, ali ih finansiras.
Sa YTp cak i reklame koje nisu externe tj ubacene vec ono "rec dve o sponzoru koje sam kreator prica" prepozna i ponudi ti skip. Dobijes i YT music (eto ne treba ti vise Spotify, ili neki drugi muzicki servis), download videa da gledas offline, radi sve u background-u na svakom uredjaju na koji si logovan. TV, tablet, telefon, racunar, smart sat, sve.
Razumem da neko kaze ne gledam YT toliko i ne treba mi. To je ok. Ali proci zahebanciju sa drugim browser-ima, instaliranje raznih DNS blokera, rerutiranje tih adresa itd......zasto ako ne gledas YT toliko. Ako ides kroz taj haos, znaci gledas dosta, pretplata i cao.
Bratic je rekao istinu koju svi ne zele da cuju , ali sad ce kragujevac da uleti sa nekim palamudjenjem , e ali ja imam apk sto bih placao pretplatu ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nisam primetio da ponudi skip za kreatorove reklame al super ako ima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da ima psiholoski momenat, nije bas mala cena pretolate za nesto na sta smo navikli da nam se podrazumeva da imamo.Dzoni_m napisao: 19 Dec 2025, 14:30Premium YT. Ne samo da je svetlosnim godinama iznad svih ti polu resenja vec i neka crkavica pretplate ode i kreatoru, pogtovu manjih kanala. Ne razumem da neko ima problem da plati YT a nema problem da plati kablovsku. U 99% vremena ne gledas nista a neke kanale ni lud ne bi, ali ih finansiras.
Sa YTp cak i reklame koje nisu externe tj ubacene vec ono "rec dve o sponzoru koje sam kreator prica" prepozna i ponudi ti skip. Dobijes i YT music (eto ne treba ti vise Spotify, ili neki drugi muzicki servis), download videa da gledas offline, radi sve u background-u na svakom uredjaju na koji si logovan. TV, tablet, telefon, racunar, smart sat, sve.
Razumem da neko kaze ne gledam YT toliko i ne treba mi. To je ok. Ali proci zahebanciju sa drugim browser-ima, instaliranje raznih DNS blokera, rerutiranje tih adresa itd......zasto ako ne gledas YT toliko. Ako ides kroz taj haos, znaci gledas dosta, pretplata i cao.
A sem toga, ako se krene sa pretplatama ode lagano solidna cifra mesecno na to jako lako...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam ni ja, a bilo je nekada na onim divljim YT aplikacijama.
Mislim da sam pisao da smo se prijavili na YT family i da imamo 5 naloga za 20€. Ja se ne skidam sa YT u kamionu, ostali manje više koriste.
Mislim da sam pisao da smo se prijavili na YT family i da imamo 5 naloga za 20€. Ja se ne skidam sa YT u kamionu, ostali manje više koriste.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam zadovoljan, posebno kad maloj pustim crtace da me ne zivka na svaka 2 minuta. Nema reklama ni na drugim sajtovima npr. novine ako nekad uzmem da procitam.DukeNS napisao:shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je TapatalkSve ostalo radi bez pretplate godinama.
Može dodatna reč-dve o toj Brave aplikaciji?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve ostalo radi bez pretplate godinama.