Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od OMP »

ftj napisao: 17 Dec 2025, 15:49 na jetelu imas za 300 din deciji paket sa 60 min ka svim mrezama, neograniceno ka jetelu i 2 gb neta. Pritom ne mora da se obavezujes ugovorom.
To bi mi bas odgovaralo, nisam to video na njihovom sajtu, video sam nesto ali to vazi samo uz smart satic a to ne bih uzimao
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da, mi smo to uzeli uz satić al to je isteklo i sad je ostalo ovako bez ugovora i obaveze. Zovi i pitaj, možda može samo tako da se uzme bez sata.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Pise na sajtu samo uz sat vazi taj paket
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je Tapatalk Slika Sve ostalo radi bez pretplate godinama.

Može dodatna reč-dve o toj Brave aplikaciji?
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Brave je pretraživač. Ja ga koristim godinama na desktopu, ima ugrađen ad bloker za YT.

Sent from my SM-S731B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

I radi yt na zaključanom ekranu.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ja bih u diskusiju dodao i VideoLite aplikaciju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Šta kažete kako je Viber pomerio granice sa svojim reklamama u četu.

Možda je i Viber primer koliko je naš narod spreman da pristane živeti u distopiji. Nadam se da će ljudi odustati bar od ovog đubreta.

Slika

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Samo da rata ne bude .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

DukeNS napisao: 19 Dec 2025, 10:47
shandu90 napisao: 16 Dec 2025, 17:02 Za YT koristim Brave, i nema reklama. Jedina app koju placam je Tapatalk Slika Sve ostalo radi bez pretplate godinama.

Premium YT. Ne samo da je svetlosnim godinama iznad svih ti polu resenja vec i neka crkavica pretplate ode i kreatoru, pogtovu manjih kanala. Ne razumem da neko ima problem da plati YT a nema problem da plati kablovsku. U 99% vremena ne gledas nista a neke kanale ni lud ne bi, ali ih finansiras.

Sa YTp cak i reklame koje nisu externe tj ubacene vec ono "rec dve o sponzoru koje sam kreator prica" prepozna i ponudi ti skip. Dobijes i YT music (eto ne treba ti vise Spotify, ili neki drugi muzicki servis), download videa da gledas offline, radi sve u background-u na svakom uredjaju na koji si logovan. TV, tablet, telefon, racunar, smart sat, sve.

Razumem da neko kaze ne gledam YT toliko i ne treba mi. To je ok. Ali proci zahebanciju sa drugim browser-ima, instaliranje raznih DNS blokera, rerutiranje tih adresa itd......zasto ako ne gledas YT toliko. Ako ides kroz taj haos, znaci gledas dosta, pretplata i cao.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bratic je rekao istinu koju svi ne zele da cuju , ali sad ce kragujevac da uleti sa nekim palamudjenjem , e ali ja imam apk sto bih placao pretplatu ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nisam primetio da ponudi skip za kreatorove reklame al super ako ima.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dzoni_m napisao: 19 Dec 2025, 14:30
DukeNS napisao: 19 Dec 2025, 10:47

Premium YT. Ne samo da je svetlosnim godinama iznad svih ti polu resenja vec i neka crkavica pretplate ode i kreatoru, pogtovu manjih kanala. Ne razumem da neko ima problem da plati YT a nema problem da plati kablovsku. U 99% vremena ne gledas nista a neke kanale ni lud ne bi, ali ih finansiras.

Sa YTp cak i reklame koje nisu externe tj ubacene vec ono "rec dve o sponzoru koje sam kreator prica" prepozna i ponudi ti skip. Dobijes i YT music (eto ne treba ti vise Spotify, ili neki drugi muzicki servis), download videa da gledas offline, radi sve u background-u na svakom uredjaju na koji si logovan. TV, tablet, telefon, racunar, smart sat, sve.

Razumem da neko kaze ne gledam YT toliko i ne treba mi. To je ok. Ali proci zahebanciju sa drugim browser-ima, instaliranje raznih DNS blokera, rerutiranje tih adresa itd......zasto ako ne gledas YT toliko. Ako ides kroz taj haos, znaci gledas dosta, pretplata i cao.
Mislim da ima psiholoski momenat, nije bas mala cena pretolate za nesto na sta smo navikli da nam se podrazumeva da imamo.
A sem toga, ako se krene sa pretplatama ode lagano solidna cifra mesecno na to jako lako...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Nisam ni ja, a bilo je nekada na onim divljim YT aplikacijama.

Mislim da sam pisao da smo se prijavili na YT family i da imamo 5 naloga za 20€. Ja se ne skidam sa YT u kamionu, ostali manje više koriste.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

DukeNS napisao:

Ja sam zadovoljan, posebno kad maloj pustim crtace da me ne zivka na svaka 2 minuta. Nema reklama ni na drugim sajtovima npr. novine ako nekad uzmem da procitam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori