Da i ja sam prvi put pre neki dan ostao bez tecnosti za soferku, nisam mogao da poverujem da smo skroz ispraznili, mislio sam da je nesto busno

Iako imamo problem sa losim kvalitetom asfalta koji se "upolira" jer nije konstruisan za opterecenje koje se krece po njemu, mislim da je problem i prilicno saobracajna nekultura za prljav kolovoz i realno netipicno vreme za nase uslove (mada kontam da cemo morati da se navikavamo na tako vreme). Imamo mnogo vlaznog vremena bez jake kise da spere asfalt sa jedne strane, sa druge strane totalno odsutvo normalnih uslova parkiranja po gradovima, tj nema ulice gde neko ne parkira na "travi" (cak i medju kucama sve cesce vidim da ljude mrzi da parkiraju svoja vozila u garaze iako ih imaju nego stoje na ulici), brdo divlje gradnje koja nije adekvatno urbanizovana i nanosi se blato na kolovoz, kao i poljoprivredne masine kojima je valjda ponos da sto vise blata mogu naneti na kolovoz.
Pre smo imali vise leto i zimu, a prelazni periodi su bili kraci, a sada je vise kao da smo stalno u nekom prelaznom periodu i 2 meseca leta.