Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Имам једно потпитање...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Cene u Gigatronu, ne znam da li je akcija i u drugim lancima:
S25FE - 74.999
S25 - 84.999
S25+ - 94.999
S25 Edge - 104.999
S25 Ulta - 119.999
Sve cene su za 256GB modele, ima i jeftinijih 128GB modela, ali po meni je to malo.
S25FE - 74.999
S25 - 84.999
S25+ - 94.999
S25 Edge - 104.999
S25 Ulta - 119.999
Sve cene su za 256GB modele, ima i jeftinijih 128GB modela, ali po meni je to malo.
A ako uzmu kadjar izgubiće želju da menjaju i auto.Saša napisao:Pređite na iPhone i izgubićete želju i potrebu za čestim menjanjem telefona…
Evo ja imam motorolu sa klot androidom, baterija posle 2 godine i dalje traje bar dan i po, punjač 125w, ok kamera i nemam želju da menjam.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
2 godine? Amaterski…
Mi imamo XS Max iz 2018-te i radi perfektno sa originalnom baterijom i dalje. 
Btw, popravio sam ga, 4.500 din i ponovo se može puniti i koristi se dalje.
Mi imamo XS Max iz 2018-te i radi perfektno sa originalnom baterijom i dalje. 
Iz moje poruke se dalo zaključiti da mene nervira trajanje baterije, inače se može koristiti. A tom logikom, zamenim bateriju i opet ga mogu koristiti. S tim da ja stvarno nisam ostrašćen pa da na to gledam kao feature, već bez blama i straha od osude svog izbora predstavim to kao zamerku.
Saša, mnogi marketing stručnjaci bi poželeli tvoju želju za ubeđivanjem ljudi u ispravnost tvog mišljenja.
Saša, mnogi marketing stručnjaci bi poželeli tvoju želju za ubeđivanjem ljudi u ispravnost tvog mišljenja.
Имам једно потпитање...
Imam i ja s10e iz 2019. i skroz je funkcionalan osim baterije koja nije valjala ni kao nova.Saša napisao:2 godine? Amaterski…Mi imamo XS Max iz 2018-te i radi perfektno sa originalnom baterijom i dalje.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
IPhone iz 2018-te ima isti OS i koristi iste aplikacije kao i onaj iz 2025.-te. Koji Android iz 2018. može time da se pohvali?
Mnogo iskustva iz prakse i života je iza svakog mog mišljenja.
Mnogo iskustva iz prakse i života je iza svakog mog mišljenja.
Svaki Android iz 2018. ima OS kao Android iz 2025. Taj OS se zove Android.
Имам једно потпитање...
2018. bio iphone 10, trenutni ios podrzan od ajfona 11.
- Saša
Mobilne telekomunikacije
E jes ti odgovor.
Ima li istu verziju Androida taj iz 2018. I onaj iz 2025? Odnosno može li na taj iz 2018. da se instalira/apdektuje poslednji Android? Nema i ne može. Pomenuti iPhone ima i može. Koliko danas vredi Android iz 2018? Finansijski a maltene i upotrebno. Skoro zero, zilč, nada… itd, itd.
Da se ne ubeđujemo dalje.
Ima li istu verziju Androida taj iz 2018. I onaj iz 2025? Odnosno može li na taj iz 2018. da se instalira/apdektuje poslednji Android? Nema i ne može. Pomenuti iPhone ima i može. Koliko danas vredi Android iz 2018? Finansijski a maltene i upotrebno. Skoro zero, zilč, nada… itd, itd.
Da se ne ubeđujemo dalje.

Molim Vas , nastavite da se ubedjujete dalje .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja maločas htedoh da napišem da nemam snage za dalje, al yeba me đavo da napišem post.
Ili da jednostavno kažem, šta će vam iphone, meni Android radi vrh posao i to je to, uzmite Android i vama će isto raditi vrh posao, on zna moje navike.
Ovo "da se ne ubeđujemo dalje" zvuči kao kad ljubitelj kaže "izguglaj malo da viš da sam u pravu".
Ili da jednostavno kažem, šta će vam iphone, meni Android radi vrh posao i to je to, uzmite Android i vama će isto raditi vrh posao, on zna moje navike.
Ovo "da se ne ubeđujemo dalje" zvuči kao kad ljubitelj kaže "izguglaj malo da viš da sam u pravu".
Имам једно потпитање...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sada i gorepomenuti S25 nudi 7 godina apdejta, to više nije argument za ajfon. Drugo je pitanje kako će telefon fizički da preživi tih 7 godina, i baterija ako se bude menjala da li će biti kao originalna...
Bolji je Android od iOS-a sa boljim i lepsim telefonima.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sve sve al lepsi??