Razmisljam šta da kupim Alfu 159 jtdm, Audi a3 2.0, ili Fiat Bravo 2 jtdm
Re: Razmisljam šta da kupim Alfu 159 jtdm, Audi a3 2.0, ili Fiat Bravo 2 jtdm
Zdravo dobri ljudi, svima...
Ja sam Rexi
Nov sam član ovde, tek od pre par minuta,
Gledam da kupim sebi auto u vrednosti do 3500 e pa sam u nedoumici alfu, Fiat brava ili Audi a3.
Guglao sam po netu i naleteo na vaš forum pa reko da se registrujem i da pitam vas za savet
Vidim po oglasima ima dobre Alfe u toj ceni na kojima su uklonjene klapne i ugasen dpf zato ja lično dajem Alfi prednost.....
Pošto sam uštedeo nešto malo parica a teško mi je odlučiti molim vas da mi napišete ovde vaše mišljenje šta da kupim....
Ja sam Rexi
Nov sam član ovde, tek od pre par minuta,
Gledam da kupim sebi auto u vrednosti do 3500 e pa sam u nedoumici alfu, Fiat brava ili Audi a3.
Guglao sam po netu i naleteo na vaš forum pa reko da se registrujem i da pitam vas za savet
Vidim po oglasima ima dobre Alfe u toj ceni na kojima su uklonjene klapne i ugasen dpf zato ja lično dajem Alfi prednost.....
Pošto sam uštedeo nešto malo parica a teško mi je odlučiti molim vas da mi napišete ovde vaše mišljenje šta da kupim....
Re: Razmisljam šta da kupim Alfu 159 jtdm, Audi a3 2.0, ili Fiat Bravo 2 jtdm
Nebih poredio 159ku sa ostalim autima jer je to mnogo bolji vozački auto. Ako ti ne smeta veličina auta i prostor unutar auta nema boljeg izbora. Ali znaj da alfe 1.9jtdm (150ks) imaju par boljki, što oko klapni što oko menjača i o tome treba voditi računa. Ostalo je bez problema.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk