Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Post od pedalaš »

Grujic napisao: 25 Okt 2025, 19:35
lami napisao: 25 Okt 2025, 17:53 Ne razumem, mislis da nije tacno? Valjda se svi secamo da su bile 3 odvojene kamere koje su tu bile godinama, sad je tu jedna koja deluje da moze da meri brzinu.
Deluje da moze = ne znaci nista.

Da, mislim da nije tacno jer nikada nisam cuo ni video da je ikome stigla kazna sa Gazele, a da ima kamera stizale bi masovno, i meni bi stgla.
Pa, meni neki dan stiže sa "Miloša Velikog" i to posle 11 meseci. Ne žure oni. Više im se isplati lagano.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Da li i u drugim državama ljudi ne znaju da li sistem za kontrolu prekršaja radi ili ne radi?

Valjda bi trebalo da bude obaveštenje, da se tačno zna, a ne da se gleda u kuglu i pasulj.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Gaginh0 napisao:
carov2 napisao: 25 Okt 2025, 08:26 Svi, sem Milosa.

Ali on ne koristi telefon u vožnju. A to može biti problematično takođe. Jedom sam mislio da me je ispalio za viđanje i hteo da napustim mesto nalaženja jer nije odgovarao 45min na poruku. A on, čovek, ne koristi telefon u vožnji... A išao je auto putem BG - NS.

Čovek za primer!
Ccc, da ne poveruje čovek, a svi bi kazali da je hteo da te iskulira...a iz nekog razloga nije uspeo. SlikaSlikaSlika

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

U NL fabricka Nissanova navigacija precizno pokaze kamere fiksne i mobilne. Nisam to ocekivo :)
Odgovori