Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Da, deca piju domaći sok od maline, oduševljena su.
A što se tiče Poštara, ne sećam se da li je bilo ikad kostiju u rebarcima. Mi uvek rezervišemo i generalno nismo čekali duže od 15 minuta.
A što se tiče Poštara, ne sećam se da li je bilo ikad kostiju u rebarcima. Mi uvek rezervišemo i generalno nismo čekali duže od 15 minuta.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Nije bilo orasa, šteta.
Pre par dana svratih kod Kala, bar jednom mesečno sam tamo i stvarno mislim da je jedan od retkih restorana, bar što se mene tiče, da stvarno nikad nisam bio nezadovoljan. Inače, pored tanjirače koja je tamo evergrin, preporuka za rebarca na kajmaku. Takođe jedan od retkih lokala koji i pored prometa ne obara kvalitet a i ne klepa po ušima.
Имам једно потпитање...
ako se priznaje nasip u krnjači/borči kao beograd (ja ne bi ali formalno jeste) onda dunavski alasiSkipper napisao: 15 Okt 2025, 09:55 Ima li neko preporuku za restoran u BG koji ima i dečiju igraonicu?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Vrat na žaru...ili kako se već zove.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- pedja
- član 001
Seljački vrat ili vešalica, ko kako voli.
Ja sam opalio vrat, u prvoj poseti. Sada malo vešalica, malo ovčija pljeka.
Inače, urnebes je krš.
Ja sam opalio vrat, u prvoj poseti. Sada malo vešalica, malo ovčija pljeka.
Inače, urnebes je krš.
Ne vidim svrhu ubacivanja vrata u žar osim što ga dodatno kancerogenizuje, al ajd nisam bio pa neću da sudim.
S obzirom na cenu putarine, isplati se otići iz bga do niša avionom samo da se proba kafana.
S obzirom na cenu putarine, isplati se otići iz bga do niša avionom samo da se proba kafana.
- pedja
- član 001
58 min im je trebalo da izbace porudžbinu. Zato prvo pita za salatu, da imaš šta da brstiš u međuvremenu.
Salate dobre (i skupe), urenebes nije urnebes, meso očekivano na nivou. Dimljena vešalica malo slanija, ali lepo mekana unutra, ćevapi klasika, ovčija pljeka sočna i dobra.
Usluga da mu bakšiš ne ostaviš.
3x piće, salata, glavno jelo (2,5 porcije), lepinja, ~6200
Salate dobre (i skupe), urenebes nije urnebes, meso očekivano na nivou. Dimljena vešalica malo slanija, ali lepo mekana unutra, ćevapi klasika, ovčija pljeka sočna i dobra.
Usluga da mu bakšiš ne ostaviš.
3x piće, salata, glavno jelo (2,5 porcije), lepinja, ~6200
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
S obzirom da je Jefta potegao priču, nisam razumeo kakav još može biti vrat sa roštilja nego sa žara? Kako da ga drugačije dobiješ u kafani koja se na koricama jelovnika hvali roštiljom? Ili sam zastranio u ovoj Njemačkoj, a nisam se emancipovao, pa sam sad duplo golo 
Bogdan je to prvi primetio 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
a niko da pomene da se na nekim specijalitetima iz mraka stvarno dobija komad užarenog ćumura na mesu
Ma ubaci ga u žar bukvalno, ne na rešetkuGaginh0 napisao:S obzirom da je Jefta potegao priču, nisam razumeo kakav još može biti vrat sa roštilja nego sa žara? Kako da ga drugačije dobiješ u kafani koja se na koricama jelovnika hvali roštiljom? Ili sam zastranio u ovoj Njemačkoj, a nisam se emancipovao, pa sam sad duplo golo
Sad sam ga gledao kod gastro tražilice u podkastu pa to videh. Inače lik je sve jutubere preko qrca odradio nije hteo da napušta radno mesto a jedino je gastro tražilicu ispoštovao i došao u hr da gostuje.