Dobro veče
Re: Dobro veče
A ček dok se otvori pandorina kutija, pa nek je samo u branši auto sporta, ima dovoljno materijala. Ako se puste i na ostale sfere, nećemo sportista ni imati. 
Имам једно потпитање...
Neće biti ništa od toga.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Raskrsnica Trešnjinog cveta i Bulevara Mihajla Pupina. 'Ladno su zbog parade makli semafor u sredini i deo pešačkog ostrva.

Inače baš je dobro voziti bulevarom posle tenkova, isti osećaj kao kad smo kao klinci stavljali plastiku od kiselog mleka na točak bajsa da drnda kao motor

Inače baš je dobro voziti bulevarom posle tenkova, isti osećaj kao kad smo kao klinci stavljali plastiku od kiselog mleka na točak bajsa da drnda kao motor
Nije zbog parade pomeren semafor , priprema za kruzni tok .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nemoj da mi trigeruješ praiskonski strah.
Moze Sapke da uzajmi neki tenk, kao vozilo za pripremne radove, nema potrebe za skidanje asfalta posle.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Društvo, da li imate neki predlog za poručivanje stvari iz Nemačke? Ona varijanta da stigne to na Nemačku adresu, pa oni dostave u Srbiju tih nekoliko stvari koje sam naručio - da se ušteti da poštarini.
Računam da bih sigurno mogao nešto da izguglam, ali bolje da pitam za nešto s čime vi imate iskustvo, nego da gledam nešto random na netu.
Računam da bih sigurno mogao nešto da izguglam, ali bolje da pitam za nešto s čime vi imate iskustvo, nego da gledam nešto random na netu.
Nemam konkretnu preporuku, ali ima dosta njih koji poručuju u svoja skladišta/na svoje adrese u De pa zbirno šalju za Srb.
https://www.kupujemprodajem.com/kompjut ... tent=oglas
Ovako nešto (nije preporuka nikakva, samo prvi link na koji sam nabasao)
Mada koliko se sećam, uzimaju poprilično za uslugu, tj. ne isplati se za sitnice.
@Skipper je pominjao neku varijantu za poručivanje iz De, ako se dobro sećam.
Naravno, najbolja varijanta je ako imaš nekoga na čiju adresu možeš da poručiš, pa da se pošalje po ovima što voze redovne ture. Mada kontam da nisam izmislio rupu na saksiji i da si te opcije bio svestan kao najjednostavnije.
https://www.kupujemprodajem.com/kompjut ... tent=oglas
Ovako nešto (nije preporuka nikakva, samo prvi link na koji sam nabasao)
Mada koliko se sećam, uzimaju poprilično za uslugu, tj. ne isplati se za sitnice.
@Skipper je pominjao neku varijantu za poručivanje iz De, ako se dobro sećam.
Naravno, najbolja varijanta je ako imaš nekoga na čiju adresu možeš da poručiš, pa da se pošalje po ovima što voze redovne ture. Mada kontam da nisam izmislio rupu na saksiji i da si te opcije bio svestan kao najjednostavnije.
Имам једно потпитање...
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
- gosn'prirodni
- Pridružio se: 23 Sep 2013, 22:17
Deprevoz.com koristi više nas godinama. Naručuje se na njihovu adresu u DE. 5 eur je po kg, do 4 kg je fixno 20 eur, preko toga je naplata po kg.
Datumi polaska su na sajtu, otprilike dolaze na svakih 10 dana.
Ako su sitnice u pitanju nabolje se udružiti sa još nekim zbog ovih fiksnih 20 eur.
Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
Datumi polaska su na sajtu, otprilike dolaze na svakih 10 dana.
Ako su sitnice u pitanju nabolje se udružiti sa još nekim zbog ovih fiksnih 20 eur.
Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Hvala ljudi! Evo, upravo naručeno preko Deprevoz.
Ovo moje sad je malo i kabasto, i biće tu kila i po - dve sigurno.
Može ubuduće u udruživanje, al za ovu sad turu će mi biti OK ovo.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Ovo moje sad je malo i kabasto, i biće tu kila i po - dve sigurno.Može ubuduće u udruživanje, al za ovu sad turu će mi biti OK ovo.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk