NexT napisao:Ali i dalje sam prilicno siguran da se 500 konja sa prednjim pogonom u autu od 4 metra ne mogu iskoristiti, osim na pravcu.

Ako nije slagan za drag onda ne vidim smisao ovoga.
NexT napisao:Ali i dalje sam prilicno siguran da se 500 konja sa prednjim pogonom u autu od 4 metra ne mogu iskoristiti, osim na pravcu.

Sa nasim gorivom, ovaj od 513 bi lagano isao na 250TheWickerMan napisao:@ next
nisam ni rekao da je kod nas,nego ima sličan ... Starče,na isti auto mislimo

Za drag je tek glup,jer kapiram da mu je trakcija najlosija strana...paja napisao:NexT napisao:Ali i dalje sam prilicno siguran da se 500 konja sa prednjim pogonom u autu od 4 metra ne mogu iskoristiti, osim na pravcu.
Ako nije slagan za drag onda ne vidim smisao ovoga.

Od gledanja i prikazivanja nemas nista, ko hoce da se pokazuje taj kupi velikog SUV ili tako nesto, a ko napravi auto sa 300-400-500 pa i vise konja, taj hoce da se pokazuje samo na putu
 Od gledanja i prikazivanja nemas nista, ko hoce da se pokazuje taj kupi velikog SUV ili tako nesto, a ko napravi auto sa 300-400-500 pa i vise konja, taj hoce da se pokazuje samo na putu 

Taj Porse je iz NP i ima jako mnogo konja i dobar start
 Taj Porse je iz NP i ima jako mnogo konja i dobar start 
 Batu sam upoznao licno, dok sam sa Boletom samo pricao par puta, njegova je ta Corsa sa motorom iz Audija.
 Batu sam upoznao licno, dok sam sa Boletom samo pricao par puta, njegova je ta Corsa sa motorom iz Audija. Na nju sam mislio. Jel ostalo ovde nesto od Corse?
  Na nju sam mislio. Jel ostalo ovde nesto od Corse?  
 Bole, cija je ta Corsa, i ciji je i Porse sa snimka, je i  pre imao Corsu sa 1000ks, ali je nesrecno slupana pa je posle napravljena ova...
 Bole, cija je ta Corsa, i ciji je i Porse sa snimka, je i  pre imao Corsu sa 1000ks, ali je nesrecno slupana pa je posle napravljena ova... Ne znam sta je sada sa tim projektom, pogledacu jos malo po netu.
 Ne znam sta je sada sa tim projektom, pogledacu jos malo po netu.