U levom delu slike se vidi očešan sneg. To sam namerno išao na tu stranu gde je sneg prilično visok da vidim hoće li se zaglaviti, ali sam prošao bez problema. Čak i kad sam stao uspeo sam da krenem bez većih problema

Nije mi strašno kada se auto malo zanese u vožnji, ali mi je skroz drugačije iskustvo sa povlačenjem ručne i ogromnim zanošenjem.
 Nije mi strašno kada se auto malo zanese u vožnji, ali mi je skroz drugačije iskustvo sa povlačenjem ručne i ogromnim zanošenjem.  Nameravam narednih dana, kada se stabiluzuje vreme, da se malo zabavljam.
 Nameravam narednih dana, kada se stabiluzuje vreme, da se malo zabavljam. 
 Jedva čekam.
 Jedva čekam.   

Ali nisam se opametio, ovih dana sam u fazonu 'u svakoj krivini vuče se ručna...'
 Ali nisam se opametio, ovih dana sam u fazonu 'u svakoj krivini vuče se ručna...'nixa napisao:Sinoć na Banjici -

Dok sam vozio fabiu sedan uspeo sam da dostignem dovoljnu brzinu da se na povlacenje rucne 3x okrene, a prevrtanja ni u najavi. Samo pazi, kao sto NexT kaze, na ivicnjake da ne poje*es trap ako jace udaris.
 Dok sam vozio fabiu sedan uspeo sam da dostignem dovoljnu brzinu da se na povlacenje rucne 3x okrene, a prevrtanja ni u najavi. Samo pazi, kao sto NexT kaze, na ivicnjake da ne poje*es trap ako jace udaris.
Bio sam sa lepšom polovinom i to me je ona nagovorila da idemo da driftujemoAleksandar194 napisao:nixa napisao:Sinoć na Banjici -

Jel DW učestvovao ili samo posmatrao?