Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad sam kupio Tucsona, mnogi su mi rekli da je trebalo da kupim polovni Bmw. A bukvalno svako ko je video natips "Turbo" na gepeku mislio je da je dizel.Milos napisao: 11 Feb 2025, 18:23 I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Da je @pedja sponzorusa.Milos napisao:I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?

Ja jedini u drustvu ne vozim premium nemcaDare4x4 napisao:Kad sam kupio Tucsona, mnogi su mi rekli da je trebalo da kupim polovni Bmw. A bukvalno svako ko je video natips "Turbo" na gepeku mislio je da je dizel.Milos napisao: 11 Feb 2025, 18:23 I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Eto tako naši ljudi rasuđuju da li je neki auto dobar ili nije.
Nisu se nategli da kupe ali nisu ni nesto posebno zavlacili ruku u dzep niti se trudili da ubodu neki odrzavan primerak. Kad treba neko vece ulaganje, odma na oglase. Stavio crni, da na prvu ne budu sigurne koji je...Xepoj87 napisao:Da je @pedja sponzorusa.Milos napisao:I sta smo na kraju zakljucili ? Samo premium nemacka trojka ( porse , bmw i mercedes ) ?
Dobra trojka, btw, carov vec prelepljuje znak
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

(Isto crni znak, nema iza natpisa koji je model)

imam utisak da si nešto pogrešno pročitao, ili imaš ukus kom ne odgovaraju atraktivne devojke sa malo otkačenijim humorom.Karadačanin napisao: 09 Feb 2025, 20:24 @motorista
Dobro, ta devojka je stvarno ekstreman primer. Takve bih zaobilazio i kad bih mogao da ih priustim....osim za kratkorocnu upotrebu, toj verziji iskreno ne bih odoleo![]()