Eno za KYB ima na Fiatovom forumu, covek stavio nove, otisao na treskalicu jer nije bio zadovoljan kako se ponasaju pa treskalica pokazala neispravnost. I opet se cesto polemise po forumuma oko toga da li ima ili ne kopija. Niti je trajnost amortizera jedini znak kvaliteta amortizera.
 Eno za KYB ima na Fiatovom forumu, covek stavio nove, otisao na treskalicu jer nije bio zadovoljan kako se ponasaju pa treskalica pokazala neispravnost. I opet se cesto polemise po forumuma oko toga da li ima ili ne kopija. Niti je trajnost amortizera jedini znak kvaliteta amortizera. Drugo nisam jos imao iskustvo sa OEM amortizerom da su izdrzali preko 100.000km u Srbiji. Ali siguran sam da u Nemackoj na vozilima koja su presla ogromne kilometraze po auto putu to nije problem naci.
Takodje problem kod modernijih vozila je sto u glavnom imaju poliuretanske odbojnike i setap vesanja je takav da su ti odbojnici u aktivnoj funkciji, po tome je VW grupacija cesta pa u takvim slucajevima je pozeljno da se zameni zajedno sa amortizerima kako bi i novi amortizeri imali maksimalnu dugotrajnost i da se izbegne defekt usled nedovoljnog prigusenja pri kompresiji amortizera i mehanickog ostecenja usled toga. .

Stiže mi poruka da prodajadelova nudi 20% na sve. Kako mi je pitanje prednjih amortizera ostalo od ranije, vrzma mi se po glavi da poručim nešto:
 Stiže mi poruka da prodajadelova nudi 20% na sve. Kako mi je pitanje prednjih amortizera ostalo od ranije, vrzma mi se po glavi da poručim nešto: