Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Ne vredi truli on iznutra, ne spolja.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Re: Sasa
Jasno za 3 klika, ja neću to ni da pokušam.
Nego za amblender od bolje opreme, ti i ja i 99% na desnoj ručici, na užlebljenom prstenu imamo uključivanje/isključivanje zadnjeg brisača.
U boljoj opremi, na tom užljebljeno prstenu, se biraju 4 brzine isprekidanog brisanja (vidi sliku u atačmentu).
Da li se isplati nabaka takvog ablendera ?
Nego za amblender od bolje opreme, ti i ja i 99% na desnoj ručici, na užlebljenom prstenu imamo uključivanje/isključivanje zadnjeg brisača.
U boljoj opremi, na tom užljebljeno prstenu, se biraju 4 brzine isprekidanog brisanja (vidi sliku u atačmentu).
- Prikačeni fajlovi
-
- Ablender.png (157.23 KiB) Pogledano 1450 puta
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Šta je koruba? Kad guglam mi izbacuje nešto za mlin. 
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sve si mi sad objasnio 
Plastična obloga iznad točka.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne znam, odnosno nisam siguran da to radi samo sa zamenom ablendera. Moguće. Pratim više foruma i još niko to nije probao... Probaj pa javi (ako nađeš takav ablender). Siguran si da je to od Punta 188? Da nije možda od Grande Punta ili tako nešto? Ja sam takvu ručicu video ali tu se kod nje podešavala osetljivost brisanja (aktiviranje brisača) kod modela koji ima senzor za pokretanje brisača na šoferci (da, ima i takav).Arogan napisao: 21 Nov 2024, 20:48 Re: Sasa
Re: Saša
Sigurno je uputstvo od Punta 188, ovo je naziv fajla izkog sam isekao sliku je: "Punto Classic 032010.pdf".
Ni ja se ne usudjem da probam prvi, ali ako nadjem takav ambleder, pokušaću.
(Ovo naprednije, automatsko, 99,99% ne može na klasika (bez ekstrenmo skupe dorade)).
Sigurno je uputstvo od Punta 188, ovo je naziv fajla izkog sam isekao sliku je: "Punto Classic 032010.pdf".
Ni ja se ne usudjem da probam prvi, ali ako nadjem takav ambleder, pokušaću.
(Ovo naprednije, automatsko, 99,99% ne može na klasika (bez ekstrenmo skupe dorade)).
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Podržavam upgrade u okvirima fabričkih elemenata. Uz eventualno sitnu doradu.
Što se tiče samog ablendera sa ovom opcijom za migavac, imam to sada na Ceed-u. Ranije sam mislio kako je to ultra korisno. Sad kad malo razmislim ne koristim to uopšte. Eventualno na autoputu, gde sam retko.
U gradu uključimo migavac regularno. Tako da, koliko god zanimljiva bila ta funkcija, nije nešto čemu bi ja dao prioritet za upgrade. Čisto moje mišljenje.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Što se tiče samog ablendera sa ovom opcijom za migavac, imam to sada na Ceed-u. Ranije sam mislio kako je to ultra korisno. Sad kad malo razmislim ne koristim to uopšte. Eventualno na autoputu, gde sam retko.
U gradu uključimo migavac regularno. Tako da, koliko god zanimljiva bila ta funkcija, nije nešto čemu bi ja dao prioritet za upgrade. Čisto moje mišljenje.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Pre neki dan smo pisali u uradjenim i planiranim unapredjenjima (upgrade) za Punta.
Ne sećam se da sam video, a i ja sam zaboravio da postavim, volan presvučen kožom, ovo je moj primer, godinu i po dana i dalje kao novo …
Ne sećam se da sam video, a i ja sam zaboravio da postavim, volan presvučen kožom, ovo je moj primer, godinu i po dana i dalje kao novo …
- Prikačeni fajlovi
-
- volan.png (445.97 KiB) Pogledano 830 puta
Odlicno ja sam nabavio pravu kozu, za presvlacenje, ali volan jos nije zreo za presvlacenje....
-
prle.antic@gmail.com
- Pridružio se: 05 Okt 2024, 11:42
I moj volan nije za presvlacenje.
Ja kada vidim prednju tablu sa obrtomerom a gledam ovu moju prostu,skromnu bez obrtomera uhvati me nervoza.Zavrnuli su me i za tu opciju kada sam kupovao limuzinu.
Ja kada vidim prednju tablu sa obrtomerom a gledam ovu moju prostu,skromnu bez obrtomera uhvati me nervoza.Zavrnuli su me i za tu opciju kada sam kupovao limuzinu.
Bila je nedavno akcija, ablender i tabla sa obrtomerom za 10 evra. Biće verovatno opet, samo prati objave.
https://www.instagram.com/autodelovi.fiat/
https://www.instagram.com/autodelovi.fiat/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
prle.antic@gmail.com
- Pridružio se: 05 Okt 2024, 11:42
To sve treba neko i da zameni.Da li druga tabla moze samo da se nabaci bez egzibicija i nadogradnje?
Moraces da resis taster za reset, i da uradis proxy alignment za sat, da bi prestao da trepce.