PS: Uvek se setim moje babe i dede koji su izbegli za vreme drugog svetskogu rata iz Hrvatske. Nisu hteli da cuju da predju na Novi Beograd. Za njih je to bila Autsrougarska

ljuba napisao: 02 Avg 2024, 08:23 Hvala, a jel ima jos neki savet o kamerama, koji sajt je najbolji? Posto na jednom vidim brdo automobila a na drugom ne
PS: Uvek se setim moje babe i dede koji su izbegli za vreme drugog svetskogu rata iz Hrvatske. Nisu hteli da cuju da predju na Novi Beograd. Za njih je to bila Autsrougarska

Kolona nocas do iskljucenja za lipovac(2.5km).ftj napisao: 02 Avg 2024, 08:56 tovarnik se isplati kada je vreme cekanja na batrovcima bar 50 minuta. Otprilike samo kada su najveci spicevi ima smisla ici tuda.

jeftinije je stići tamo nego do tajlanda ipak, alkohol slično košta, kao i kafa i pizza (a deca ne jedu nista drugo ionako...)
 jeftinije je stići tamo nego do tajlanda ipak, alkohol slično košta, kao i kafa i pizza (a deca ne jedu nista drugo ionako...) )) žena bas komentarisala da nisam normalan.
)) žena bas komentarisala da nisam normalan. 
 Nemam riječi.danijel00 napisao:
Omiljeni fazon mi je bio kad je pokojni Balasevic tamo završavao koncert u areni minut pred vatromet za proslavu oluje... pa su posle svima objašnjavali da nije imalo veze sa olujom
Sent from my SM-S911B using Tapatalk