Grčka
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Grčka
Moji cesto saraju po zemlji, s obzirom da budu ceo jul i avgust dole. Ja kako kad, nekad mi ne treba nista vise od gledanja u more, a nekad spucam i po 200km u zujanju. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas si postao zapadnjak  Većina ljudi koje poznajem u NL tako pričaju. Za mene i moje.je more nezamenljivo plus lepa priroda i opuštena atmosfera. A za obilaske se uvek ima vremena tokom godine
 Većina ljudi koje poznajem u NL tako pričaju. Za mene i moje.je more nezamenljivo plus lepa priroda i opuštena atmosfera. A za obilaske se uvek ima vremena tokom godine  Uživanje u plivanju i primorskoj atmosferi je bas ono pravo... a posebno u našim krajevima gde nas je priroda lepo obdarila...
 Uživanje u plivanju i primorskoj atmosferi je bas ono pravo... a posebno u našim krajevima gde nas je priroda lepo obdarila...
Inace Grčka je toliko velika da u najjačoj sezoni imaš potpuno pusta prelepa mesta... Samo se treba malo vise potruditi, ima takvih mesta čak i u Crnoj Gori koja je prenapakovana...Jedne godine smo čamcem obilazili okolinu Budve i oduševio sam se kakva skrivena priroda čeka odmah iza ugla na malo manje pristupacnim mestima...A tek u Grčkoj, u ultra naseljenoj Atini samo izadjes malo izvan turistički ruta otvara se nov svet..

Većina ljudi koje poznajem u NL tako pričaju. Za mene i moje.je more nezamenljivo plus lepa priroda i opuštena atmosfera. A za obilaske se uvek ima vremena tokom godine
 Većina ljudi koje poznajem u NL tako pričaju. Za mene i moje.je more nezamenljivo plus lepa priroda i opuštena atmosfera. A za obilaske se uvek ima vremena tokom godine  Uživanje u plivanju i primorskoj atmosferi je bas ono pravo... a posebno u našim krajevima gde nas je priroda lepo obdarila...
 Uživanje u plivanju i primorskoj atmosferi je bas ono pravo... a posebno u našim krajevima gde nas je priroda lepo obdarila...Inace Grčka je toliko velika da u najjačoj sezoni imaš potpuno pusta prelepa mesta... Samo se treba malo vise potruditi, ima takvih mesta čak i u Crnoj Gori koja je prenapakovana...Jedne godine smo čamcem obilazili okolinu Budve i oduševio sam se kakva skrivena priroda čeka odmah iza ugla na malo manje pristupacnim mestima...A tek u Grčkoj, u ultra naseljenoj Atini samo izadjes malo izvan turistički ruta otvara se nov svet..
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1
Pritom prepuna grcka holandjana, pune taverne, kampovi. Bar ovaj deo od Parge do Lefkade gde mi idemo. Tako da ne deluje da tako razmišljaju svi zapadnjaci.

Pritom prepuna grcka holandjana, pune taverne, kampovi. Bar ovaj deo od Parge do Lefkade gde mi idemo. Tako da ne deluje da tako razmišljaju svi zapadnjaci.