Koji auto - potrebni saveti - oko 3000eur budzet
Re: Koji auto - potrebni saveti - oko 3000eur budzet
ne znam gogija, ni njegovog brata, osim onoga sto sam cuo od tebe trojke, ali nekako mi je odbijajuce ovo sredjivanje za prodaju i da se auto sja ko zvezda danica, po vedroj noci. ne znas da pomoslis sta su jos uglacali pred prodaju. 
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A šta treba, da nabacaju blato pre slikanja?
ma normalno, da bude lekovito da ga maze kupac na grudi. ono iz barande
.
kako pitas tako pitanje, mislim normalno da se ocisti i da izgleda fabrikana, vise cisto i mat izgled, nego kao cisto i blistavi sjaj.
kako pitas tako pitanje, mislim normalno da se ocisti i da izgleda fabrikana, vise cisto i mat izgled, nego kao cisto i blistavi sjaj.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa pre ce prodati ultra nalickani auto jer 99% to gleda. Od toga covek zivi pa radi sto musterije vole.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
TO je ziva istina, kao niko ne voli da je nalickano a svi vole da je cisto i da se sija.
Re: Одг: Koji auto - potrebni saveti - oko 3000eur budzet
Meni uopste nije smetalo sto su oba auta bila ispolirana i dubinski oprana. Svakako bi to radio a ovako nisam morao.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Ni meni ne smeta, svakako bih uradio, šta da vidim kada je štrokav.
Imate li još neki predlog?
Imate li još neki predlog?
Ne bih da vređam nekoga ali 10 godina star dizel sam 150000 km.....
. Moji roditelji radu 15000 na godinu a ne voze se više manje samo do prodavnice i nazad....
Inače izgleda lepa alfa ( naravno, kad je alfa
), i verujem da je u dobrom stanju, samo ovi kilometri su po moje x 2
Inače izgleda lepa alfa ( naravno, kad je alfa
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mora da im je daleko onda prodavnica od kuce. 15000 je 40 km dnevno u proseku.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
15 000 godisnje za 10 godina ti i dodje 150 000maniaxxx napisao:Ne bih da vređam nekoga ali 10 godina star dizel sam 150000 km...... Moji roditelji radu 15000 na godinu a ne voze se više manje samo do prodavnice i nazad....
Inače izgleda lepa alfa ( naravno, kad je alfa), i verujem da je u dobrom stanju, samo ovi kilometri su po moje x 2
Npr. meni je na satu pisalo 145 000 kad sam kupio auto. Dizel 10 godina star. Kupio sam kao od proverenog coveka. Za ovih godinu dana i 17 000km, uradio sam:
Veliki servis
2 x Mali servis
Kocione plocice
Grejace
I jedan stabilizator.
Sve ostalo je perfektno.
I auto od servisa do servisa, znaci za 10 000 km ne potrosi vidljivu kolicinu ulja.
Znaci auto sam u prvih godinu dana odrzavao kao da je nov. Hocu da kazem da me od prvog dana nije interesovala kilometraza na satu, vec samo stanje vozila koje se pokazalo i vise nego odlicno.
Po meni to je najbitnije, a i drugi ce da se sloze sa mnom.
Re: Одг: Koji auto - potrebni saveti - oko 3000eur budzet
pa i treba da se ocisti dubinski ,ali ne da se natrpavaju ovi sprejevi po tabli i plastici od vrata i sl. apoliranje normalno ali samo bez swirl-ova.dunx81 napisao:Meni uopste nije smetalo sto su oba auta bila ispolirana i dubinski oprana. Svakako bi to radio a ovako nisam morao.
sent using Tapatalk
do prodavnice imaju 6km u jednom pravcu, i malo dopusta i to izadje nekde ta kilometrina godisnje.Ima da se nađe neki dizel koji stvarno ima tako malo kilometara ali na interetu imaju bukvalno SVI tu nekde prevoženih, šta je meni u najmanju ruku smešno.dragvorl napisao:Mora da im je daleko onda prodavnica od kuce. 15000 je 40 km dnevno u proseku.
Inače sama brojka i nema veze ako je avto održavan, ali kako da znaš da li je i kako je, a i cena avta nije ista ako ima avto 300 hiljada ili 150 hiljada zar ne?
Naravno da je Alfa bolja ali Fiat je jeftiniji pa je veca verovatnoca da nadje boljeg Fiata za manju cenu.dag81 napisao:E sad kako kaze Floyd da bolje gledas Fiata ne bih sse slozio, Alfa je auto za Stilo.
Neznam, ovde dobra Alfa kosta "malo" vise.noob napisao:@Floyd, tako se kreće cena 147 u SRB kako vidim na oglasima (koje nisam dugo pratio), ima i jeftinijih i skupljih, ovo je nešto između.
Za 1000e gore tj. 4000e ide npr. 2006god.:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... garancija/
2008god. koja se meni sviđa 5450e:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 47_19_jtd/
Sad, da li je malo i da ne očekujem za tu cenuvidim samo da su cene svim vozilima pale i to lepo.