Nisam baš nešto bio aktivan na "onom" forumu (bar ne u poslednje vreme), zato me je i (prijatno) iznenadio poziv. Zbog te, relativno duže odsutnosti, ostajem pomalo i zbunjen. U svakom slučaju vidim da se skuplja poznato društvo, idemo dalje

Ne brini, svi su već zaboravili da si nekada bio KP...Xepoj87 napisao:Nema potrebe za izricanjem starih nickova,nova prica,novi pocetak,novi ljudi

E a u dubini duse sam prizeljkivao ovako nesto al se nisam nadao da ce se realizovati. Svaka cast i bas mi je drago da smo opet na jednom mestu
  E a u dubini duse sam prizeljkivao ovako nesto al se nisam nadao da ce se realizovati. Svaka cast i bas mi je drago da smo opet na jednom mestu  

Dakle ovo mi je prvi post, lele, posto ja nisam previse aktivan forumas, na starom forumu sam bio jedan od najstarijih clanova a jedva dosao do 2000 poruka, trebace mi 10god da se vratim na staro
 Dakle ovo mi je prvi post, lele, posto ja nisam previse aktivan forumas, na starom forumu sam bio jedan od najstarijih clanova a jedva dosao do 2000 poruka, trebace mi 10god da se vratim na staro 

[sakazam off]
 [sakazam off]