A BFGoodrich g Grip All Season 2?Ako cena nije problem onda Michelin CC2.
Vidim da je na tyrereviews.com ocenjena kao #1?
https://www.tyrereviews.com/Tyre/BFGood ... ason-2.htm
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
[/quote]
A BFGoodrich g Grip All Season 2?Ako cena nije problem onda Michelin CC2.

motorista napisao: 18 Okt 2022, 11:54 To su ocene korisnika. Testovi su ispod linkovani.
Vrlo dobar rezultat "Krosklajmata 2" sa celogodišnju gumu, samo, ja bih više voleo da su nastavili pravcem prve generacije - da se taj kompromis, koji je očito obavezan, napravi na snegu.
Sve 4? Bravo. Imas pice u dobrome kad dodjem u Nis.hyundai_i30 napisao: 18 Okt 2022, 13:21 Narucih Hankook H750 AS set guma u Kemoimpexu i kako su mi rekli jos uvek su po ovoj ceni, a uskoro sve gume poskupljuju jer kako kazu Euribor je porastao na preko 2, a oni kao i svi ostali naravno jedva cekaju da isprate taj rast...
Cela zemlja ima opravdanje za povecanje cena bilo cega, samo nikako plate da isprate taj Euribor, jer su plate u najvecem broju slucaja iz proslog veka
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
. Da, prelomih tako na kraju. Ni ja do danas nisam znao da cena guma zavisi od Euribora za koji svi znamo da se vezuju bankarske kreditne usluge, ali ocigledno svi zele da "omaste brkove" i iskoriste trenutnu situaciju zaplasivanja ljudi novim poskupljenjima. Jer opravdanja za poskupljenja ce uvek biti na pretek, a rekoh ranije nikako plate da "poskupe" i isprate ovaj haos...
.