Mobile uploads
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Mobile uploads
Ma ne, pao Ginisov rekord najveće pljeskavice. U Leskovcu, naravno 
Jel to novije od ovoga
Vožnja na posao...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
- 123456
Ljubo, svaka cast kada mozes tako svakoga dana
Ja sam se isto vozio pola godine relaciju MB-CE koja je 50km i realno ti ne treba vise od 40min radnim danom. Svesno sam krenuo samo privremeno tih 6 meseci i ako sam bio dogovorio posao u Mariboru ali nisam hteo da čekam. I pokajao sam se vec trećeg dana
Lakše mi je bilo jer sam bio svestan da ce proci tih 6 meseci ali mi je to bilo nekvaliteno provedeno vreme koje bih bolje iskoristio na 1001 način.
Naravno, razumem ljude koji to moraju ako jednostavno nemaju izbora.
Ja sam se isto vozio pola godine relaciju MB-CE koja je 50km i realno ti ne treba vise od 40min radnim danom. Svesno sam krenuo samo privremeno tih 6 meseci i ako sam bio dogovorio posao u Mariboru ali nisam hteo da čekam. I pokajao sam se vec trećeg dana
Lakše mi je bilo jer sam bio svestan da ce proci tih 6 meseci ali mi je to bilo nekvaliteno provedeno vreme koje bih bolje iskoristio na 1001 način.
Naravno, razumem ljude koji to moraju ako jednostavno nemaju izbora.
Kad pogledas neko u Beogradu u gradskoj guzvi ili javnom prevozu izgubi od kuce do posla i obrnuto vise nego neko ko u inostranstvu predje 50-60km
- 123456
Naravno, i to je tačno. Studirao sam u Bg i ono jeste pakao.
Ali nije bas za utehu porediti milionske gradove sirom Evope. Bas iz tog razloga mi ne bi bili izbor za zivot, naravno, ako bas ne moram. A ako sam već rodjen tamo, gledao bih barem da bude što bliže zeni ili meni, ako vec ne radimo na istom mestu.
Ali nije bas za utehu porediti milionske gradove sirom Evope. Bas iz tog razloga mi ne bi bili izbor za zivot, naravno, ako bas ne moram. A ako sam već rodjen tamo, gledao bih barem da bude što bliže zeni ili meni, ako vec ne radimo na istom mestu.
Meni za 40 km treba skoro fiksno 30 min. Ako ujutro krenem na vreme (7:30) nema sanse da usporim i najmanje
a kada se vracam oko 4h neki put (otprilike svaki 10 put) uhvatim zastojic od 5 do 10 min max ... Sve u svemu najvaznije mi je da je voznja zaista opustencija, i u 95% slucajeva jutarnja mi je idealno razbudjivanje
a popodnevna sasvim OK...
PS: Nisam siguran da li bi vise voleo da idem 15 min tramvajem ili bajsom na posao ili 30 min autom... Imao sam opciju svojevremeno 10 min peske od kuce, e to je vec dobra kombinacija
A od kuce ne volim da radim .... osim 1 dan nedeljno ...
PS: Nisam siguran da li bi vise voleo da idem 15 min tramvajem ili bajsom na posao ili 30 min autom... Imao sam opciju svojevremeno 10 min peske od kuce, e to je vec dobra kombinacija
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Poslala mi sestra jutros slike iz Mudanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos uvek je ok vreme u GR, kolega se vratio pre nedelju dana kaze jutra i noci hladne ali preko dana toplo i moze da se ugrabi kupanje u najtoplijem delu dana a sudeci po live cams vidim da se jos na kritu i event krfu aktivno kupa u nekom da kazem vecem broju dok na ostalim mestima koje pokrivaju kamere bude tek po koji kupac
Vreme je perfektno za one koji vole da provode vreme pored mora (nevezano za kupanje)...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Malo sa juga

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- 123456
Lepe ove jesenje boje 
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V