Sa obzirom da sam cesto prolazio tuda, najveci problem su klizista/neravan put, zbog kojih treba biti oprezan. Ustvari, najveci problem su oni koji voze kao da su na brdskim trkama, i ne postuju sredisnju liniju (bar virtuelno, jer je nema uvek :lol: ), posebno kada pocne uspon na Rudnik. E sad, kada je lepo vreme, napamet znam gde su klizista i suzenja, pa se lagano prolazi. Priroda/krajolici su lepsi, a mozete kupiti kvalitetnog voca/povrca usput, kada je sezona
 U Topoli obavezno svracam u pekaru nekog gadnog imena (mislim Partizan
   U Topoli obavezno svracam u pekaru nekog gadnog imena (mislim Partizan   ), ali jeftine i dobre hrane. Jednom sam samo isao po snegu, i to zestokom, i moglo je da se prodje, uz malo oprezniju voznju (a i A6 quattro je doprineo utisku
 ), ali jeftine i dobre hrane. Jednom sam samo isao po snegu, i to zestokom, i moglo je da se prodje, uz malo oprezniju voznju (a i A6 quattro je doprineo utisku   ). Na par mesta postoje pravci na cistini, preko kojih stalno navejava sneg (vetar), i treba malo pripaziti. Kakva je sada situacija, to ne znam. Da li putari rade svoje, tj sta je sa Nibensom i drugim cudesima. Mora da se cisti, samo je pitanje intenziteta. Mada, citam po novinama kako je zavejano oko Rudnika, sela bez struje i tako to...verovatno je vrlo zanimljivo...
 ). Na par mesta postoje pravci na cistini, preko kojih stalno navejava sneg (vetar), i treba malo pripaziti. Kakva je sada situacija, to ne znam. Da li putari rade svoje, tj sta je sa Nibensom i drugim cudesima. Mora da se cisti, samo je pitanje intenziteta. Mada, citam po novinama kako je zavejano oko Rudnika, sela bez struje i tako to...verovatno je vrlo zanimljivo...