Ja sam danas popodne napunio dva auta na NIS-u i pri oba dolaska sam primetio dosta veću gužvu nego obično.
Cene goriva u Srbiji
Re: Cene goriva u Srbiji
Možda im je poslao neko da ih zeza jer svi kojima je poslao imaju službeni mail, a on je jedini sa Gmaila.
Ja sam danas popodne napunio dva auta na NIS-u i pri oba dolaska sam primetio dosta veću gužvu nego obično.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Aditivirana goriva nisu ogranicena sa cenom,a ni sa kolicinom.
Bice goriva, ali ne po ovoj ceni.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Bice goriva, ali ne po ovoj ceni.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Već vidim sutra narod koji uzima slobodan dan da sipa gorivo. 
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Ko čita ovu temu već je otišao do pumpe. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima ih jos sa gmailom, vidi se gore.Dare4x4 napisao: 03 Mar 2022, 21:09 Možda im je poslao neko da ih zeza jer svi kojima je poslao imaju službeni mail, a on je jedini sa Gmaila.
U Madjarskoj je ovakva uredba uvedena jos prosle godine (pozadinu znamo), medjutim nema nikakvih ogranicenja ni nestasica za sada. Gorivo je i jeftinije (manje od 160rsd) nego u Srbiji iako je pdv veci. Trajace sigurno do izbora koji su isti dan kao i u Srbiji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma kalkulisu i cekaju poskupljenje, pa se lazno stvara nestasica:
https://rs.n1info.com/biznis/atanackovi ... enje-cena/
Nestašica goriva na pumpama u Srbiji je moguća ako se od 11. marta ne dozvoli slobodno formiranje cena naftnih derivata ili nova marža jer su dosadašnju "pojeli" troškovi nabavke pa je izjednačena nabavna i prodajna cena goriva, rekao je danas počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković.
https://rs.n1info.com/biznis/atanackovi ... enje-cena/
Nestašica goriva na pumpama u Srbiji je moguća ako se od 11. marta ne dozvoli slobodno formiranje cena naftnih derivata ili nova marža jer su dosadašnju "pojeli" troškovi nabavke pa je izjednačena nabavna i prodajna cena goriva, rekao je danas počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Poslednja izmena od zeljkokg76 u 03 Mar 2022, 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Na NIS pumpi kod garaze GRAS-a sam upravo izbrojao 43 auta u redu za gorivo . Wtf!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Verovatno ima i on svoj službeni mejl koji ga smorilo da koristi, pa napravio sebi Gmail, i stavio preusmeravanje na Gmail. Toga ima i kod mene na poslu pošto je službeni mejl preko browsera smeće, a i spam filter je malo jači od špricera.
Narod je stvarno poremecen nema sta.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jos gore, samo pokazuje neozbiljnost, da im nije stalo i da ne mogu da rese osnovne stvari. Ja ni u jednoj firmi, a izmenjao sam ih dosta, sto kuci sto napolju nisam nikad imao potrebe da muljam preko gmaila. Mogu da razumem farbaru i pekaru iz komsiluka da ima gmail nalog, ali firma sa stotinama zaposlenih. Nema svrhe trositi reci dalje. Kakav gazda takva i firma.Gazu napisao: 03 Mar 2022, 22:35Verovatno ima i on svoj službeni mejl koji ga smorilo da koristi, pa napravio sebi Gmail, i stavio preusmeravanje na Gmail. Toga ima i kod mene na poslu pošto je službeni mejl preko browsera smeće, a i spam filter je malo jači od špricera.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money