Sta bi ste vi uzeli od navedena dva modela i zasto
 ?
 ? ?
 ?

. Motor mi je bitan, da moze da povuce malo kad treba(ne ocekujem cuda). E sad da li neko zna da li je velika razlika(snaga)izmedju EcoBoost Hybrid-a od 125Hp i standardnog EcoBoost-a od 125Hp ? I EcoBoost nema vise onih problema sa pregrevanjem ?
 . Motor mi je bitan, da moze da povuce malo kad treba(ne ocekujem cuda). E sad da li neko zna da li je velika razlika(snaga)izmedju EcoBoost Hybrid-a od 125Hp i standardnog EcoBoost-a od 125Hp ? I EcoBoost nema vise onih problema sa pregrevanjem ? . Cena u Revolution paketu opreme 20 hiljada E. Pogeledao sam i VW T-Roc, nije mi se nesto svideo, enterijer losiji nego u Polu koji ima delova mekanih na dodir dok je u T-Roc-u sve tvrda plastika. Mazda mi se vise svidja u svakom slucaju. Ostalo jos da odem i da pogledam Pumu.
. Cena u Revolution paketu opreme 20 hiljada E. Pogeledao sam i VW T-Roc, nije mi se nesto svideo, enterijer losiji nego u Polu koji ima delova mekanih na dodir dok je u T-Roc-u sve tvrda plastika. Mazda mi se vise svidja u svakom slucaju. Ostalo jos da odem i da pogledam Pumu.