Jedino razmisljam koliki im je zivotni vek, jer se bukvalno svaki put u kutijci dopunjavaju na 100%.
Inace ostale uredjaje mahom drzim na 40 do 80%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neverovatno dobra cena.ikac2000 napisao:Kupio sam pre neki dan na Black Friday Sony WF 1000XM3 tws bubice, bile su 99 evra, i odlicne su za moje potrebe 10k koraka dnevno
Jedino razmisljam koliki im je zivotni vek, jer se bukvalno svaki put u kutijci dopunjavaju na 100%.

Iskreno da mi je neko pričao ne bih verovao. Sat je inače prost, pokazuje vreme i može da se podesi tajmer, koji samo pišti, ne gasi ništa automatski.
 Iskreno da mi je neko pričao ne bih verovao. Sat je inače prost, pokazuje vreme i može da se podesi tajmer, koji samo pišti, ne gasi ništa automatski.

Ako je zvuk priblizan istom ali over ear modelu, onda vuku ja bas. Ako imas gde probaj Sennheiser momentum 2.carov2 napisao:Neverovatno dobra cena.ikac2000 napisao:Kupio sam pre neki dan na Black Friday Sony WF 1000XM3 tws bubice, bile su 99 evra, i odlicne su za moje potrebe 10k koraka dnevno
Kakvi su ti prvi utisci?
Meni nekako prvi pik dodje B&O E8 2.0, ona kutija koža/aluminijum opravdava pola cene.
Ne znam samo kakav je zvuk, nisam ih probao, B&O H9i koje imam su mi dosta tihe, tako da nisam nešto zadovoljan.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk