Na moru je bio neki Čeh sa Sportline u ovoj boji, parkiran na livadi ispred hotela pa sam 4 puta dnevno prolazio pored nje. Kao da mi to od gore stižu neki signali

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Jbm li gagrujicd napisao: 24 Avg 2021, 14:46 Pošto si verovatno proučavao, kakav je RS u odnoau na običnog Kodiaqa po pitanju klirensa, ogibljenja, udobnosti, dinamike?
 Jedino validno merilo bi bilo da provozam RS-a na neki dan, ostalo su sve posredna i najčešće subjektivna iskustva. Osnovno je da na njega idu 20-ke felne, veće nego na ostalim modelima. Odgledao sam par recenzija gde govore da je tvrđi i upravljiviji od klasične varijante, ali dilemu da li je to uvek tako ili zavisi od režima (kada se uzme sa adaptivnim vešanjem) ne mogu tako da rešim. Drugim rečima, ne znam da li je samo u default režimu tvrđi nego ostale varijante u default režimu, ili to važi za sve pa je npr i u Comfort režimu tvrđi nego L&K u Comfortu.
 Jedino validno merilo bi bilo da provozam RS-a na neki dan, ostalo su sve posredna i najčešće subjektivna iskustva. Osnovno je da na njega idu 20-ke felne, veće nego na ostalim modelima. Odgledao sam par recenzija gde govore da je tvrđi i upravljiviji od klasične varijante, ali dilemu da li je to uvek tako ili zavisi od režima (kada se uzme sa adaptivnim vešanjem) ne mogu tako da rešim. Drugim rečima, ne znam da li je samo u default režimu tvrđi nego ostale varijante u default režimu, ili to važi za sve pa je npr i u Comfort režimu tvrđi nego L&K u Comfortu. ali spolja zvuči jako lepo, jedan se parkirao pored nas u Sarajevu kad smo bili na odmoru pa sam par dana pokušavao da ga uhvatim na parkingu i spopadnem da me provoza jedan krug. Na žalost, bez uspeha.
 ali spolja zvuči jako lepo, jedan se parkirao pored nas u Sarajevu kad smo bili na odmoru pa sam par dana pokušavao da ga uhvatim na parkingu i spopadnem da me provoza jedan krug. Na žalost, bez uspeha. pa Nobela za lika koji je to smislio.
 pa Nobela za lika koji je to smislio.a ne stoji ta boja mini i mikro autima, video sam takav yaris i slično je jadan kao i taj fiat 500. mada šta znam meni je svaki abarth 595 lep.OMP napisao: 24 Avg 2021, 13:47 bas tako...ima ovde kod mene u kraju fiat 500 nardo grey fazon, ja se zezam sa covekom sto nisi doplatio da ti ga ofarbaju nego ostao u kataforezi
VrhIvan napisao:Simply clever
Ratkapne na felni
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока